Edukacija o inovativnim konceptima u građenju

U hotelu Han na Bjelašnici održana je dvodnevna edukacija o inovativnim konceptima u građenju. Ova edukacija predstavlja nastavak kontinuirane saradnje firmi GEZE, HANO i RAMA-GLAS.

Upoznavanje sa novim tehničkim riješenjima i promjenama u evropskoj regulativi, kao i daljnje usavršavanje i obuka kadrova, bio je razlog okupljanja projekt menadžera, tehničara, tehnologa, servisera, rukovodioca i predavača iz Austrije i BiH.

Drugi dan edukacije učesnici su proveli u pogonima firme HANO u Vlakovu sa praktičnim prikazivanjem primjene hardvera i softvera. Seminar je iskorišten i kao team building u periodu velikih organizacionih napora prebacivanja proizvodnih pogona u Vlakovo.

Prilike kao što su ove koristimo da predstavimo nove tehnologije, razmijenimo vlastita iskustva te doprinisemo unaprjeđenju proizvodnje i ponude na tržištu. Ovakvi događaji su dragocijeni za postizanje visokih tehničkih i tehnoloških ciljeva te unaprijeđenje naše dugogodišnje saradnje – izjavio je Mirzo Sijerčić, savjetnik za projekte GEZE GmbH.

Slične novosti