Certifikati

certifikati

Certifikati

 
Uspješan razvoja firme HANO potvrđena je i sticanjem certifikata ISO 9001:2015. Izgradnja i implementacija sistema je prvi puta potvrđena dodjelom certifikata 2003. godine. Redovna Recertifikacija je izvršena od strane certificirajuće kompanije SGS 2018.god.
 
Od 2007. godine, HANO izdaje CE znak za svoje najuspješnijie proizvode - prozore, vrata i fasadne sisteme što je omogućilo izvoznu aktivnost HANO proizvoda u zemlje članice EU.
Od 2015. godine HANO označava i izvozi svoje protupožarne proizvode nakon certificiranja od strane švedskog tehničko - istraživačkog instituta SP.
Od 2015. godine HANO ima mogučnost obezbjeđivanja CoC/CAP certifikata od strane britanske certificirajuće kompanije Intertek. 
Danas, HANO koristi sopstveni sistem upravljanja kvalitetom kako bi generalno poboljšao svoje usluge, kao i svoje finalne proizvode te da bi osigurao djelovanje u skladu sa svojom misijom i vizijom. Nema sumnje da je takav razvoj firme, koji se između ostalog ogleda i u certificiranju i kontinuiranom uspješnom recertificiranju, bio nužan kako bi se uspostavio i održao pravi smjer za budući razvoj i rast kompanije.

Premium Joomla Templates
Premium Joomla Templates

Premium WordPress Themes
Premium WordPress Themes