Projekti

BUTMIR S2 kule A i C

BUTMIR d.o.o. Stambeno poslovni objekat BUTMIR „S2-kule A i C “  u Sarajevu (2014-2015)
     

Vrsta radova: Aluminijska staklena fasada,  Bravarski radovi, RG OFFICE - unutarnje staklene pregrade

Sistem: SCHUCO AWS 75WFSI; FW50+, HANO RG OFFICE
Vrijednost ugovorenih radova: 2.700.000.00 KM ( završeno)

Hotel-courtyard-by-Marriott

    Hotel Courtyard by Marriott- Panoramski lift  u Sarajevu (2016)

    Vrsta radova: čelična konstrukcija lifta, staklena fasada u sistemu Feal kontinuirana fasada

    Vrijednost ugovorenih radova: 118.852,00 KM

     Hotel Courtyard by Marriott  u Sarajevu (2014)
    Vrsta radova: Bravarski i fasaderski radovi + ograda, čelična konstrukcija i limarski    radovi
    Vrijednost ugovorenih radova:  1.156.331,60 KM ( završeno)

 

Hotel Marriott

 

OPIS PROJEKTA:
Radovi na izgradnji ovog novog hotela, licenciranog od strane vodećeg svjetskog hotelskog operator, otpočeli su  23 augusta 2013 u sarajevskom naselju Čobanija .
Hotel će sa 75 jednosobnih i 20 dvosobnih apartmana predstavljati novi koncept hotelske usluge u Sarajevu tzv Residence Inn . Planiran završetak radova je oktobar 2014, a ukupna  vrijednost investicije je 8 miliona €.
Investitor ovog projekta je SEIC - Društva za ulaganje u južnu Evropu koju čine neke od najvećih finansijskih i kompanija za nekretnine iz EU i zemalja Zaljeva savremena arhitektura hotela u potpunosti će unaprijediti svoj trenutni vizualni izgled.
Imajući na umu da je upotreba parka u blizini gradilišta neće biti moguće iz sigurnosnih razloga, Investitor je poduzeo sve potrebne mjere za zaštitu zelenih površina . Osim toga , Investitor se obavezao da po okončanju radova preuredi i park koji se nalazi odmah uz novi hotel i obogati ga dodatnim sadržajima.
 
Projektovanje objekta je dodijeljeno birou Argentaria iz Sarajeva, koje se vrši uz puni nadzor Marriott grupacije kako bi se osiguralo zadovoljavanje traženih standarda. Glavni izvođač građevinskih radova je kompanija Strabag.

Firma HANO d.o.o je angažirana kao izvođač cjelokupne fasade na objektu Hotela MARRIOTT 

 
 

Oki Dobrinja

OPIS PROJEKTA:
Ovaj stambeni kompleks nalazi

 

se u zoni pored Olimpijskog sela "Dobrinja" u novom dijelu Sarajeva. Kompleks se sastoji od šest stambenih zgrada koje su organizirane na jednoj razini, podzemne garaže sa 100 mjesta. Svaka stambena jedinica je dizajnirana u modulima, koji omogućuje različitu organizaciju stambenog prostora krečući se od 60 m² do 180 m² po jedinici, ovisno o zahtjevima tržišta. Glavna karakteristika arhitektonskog koncepta su velike staklene stijenke u svakoj sobi i privatno korištenje unutarnjeg dvorišta definiranog u prostoru između osnovnih stambenih jedinica.
Ukupna vrijednost investicije je 12 miliona €, a investitor i izvođač radova je OKI d.o.o. Sarajevo. Kompletni idejni, glavni i izvedbeni projekat su već završeni od strane projektantske kuće GRUPA ARH Sarajevo. 
 
Firma HANO d.o.o je angažirana kao izvođač cjelokupne fasade na objektu OKI stambeni kompleks Dobrinja. Datum završetka fasaderskih radova planiran je za kraj 2014.
 
 

MBA Vogosca

HANO je upravo završio radove na objektu MBA u Vogošći.
Izrada i montaža fasadnih pozicija u sistemu fasade Feal Termo 50.
Unutrašnji radovi proizvodnja i montaža RG drvena vrata sa staklenim portalima.
Vrijednost projekta 200.000 KM

 

Premium Joomla Templates
Premium Joomla Templates

Premium WordPress Themes
Premium WordPress Themes