O nama

O NAMA

HANO d.o.o. spada u red vodećih kompanija za proizvodnju aluminijskih staklenih fasada i aluminijske bravarije u Bosni i Hercegovini i šire, dizajnirajući, producirajući i montirajuci fasade na nekima od najprestižnijih objekata u regionu, i pružajući usluge najviše razine kvaliteta prema međunarodno priznatim standardima.

 

Ime HANO stoji kao sinonim za najsofisticiranije fasadne konstrukcije. U perodu od dvije decenije, kompanija se razvila u vodeću firmu  u oblasti aluminijuma u građevinarstvu (HANO) i procesiranog stakla (RAMA-GLAS) I to ne samo kao izvođač  i distributer o okviru građevinskog sektora, već i kao autoritet u domenu pružanja potpunog arhitektonskog rješenja. Neprekidni process istraživanja i razvoja kao i investiranje u najsavremenija tehnološka rješenja i čvrstu vezanost I dosljednost u praćenju međunarodno priznatih relevantnih standarda, doveli su do toga da je HANO stekao zavidnu reputaciju za kvalitet svoje usluge i inovativnosti kako na domaćem tako i na ino tržištu.

 

Kompanija posjeduje savremene njemačke mašine za procesiranje aluminijiskih profila, proizvodnju aluminijskih fasada i aluminijske bravarije. Cjelokupna oprema je smještena u cc 2550m2 zatvorenih proizvodnih pogona.

Kapacitet instaliranih pogona je proizvodnja cca 1000m2 fasade u jednom kalendarskom mjesecu. Kompanija takođe posjeduje savremenu opremu za preradu aluminijskih kompozitnih panela kao I drugih vrsta panela za vanjsku primjenu, dekorativnih panela I panela za primjenu u enterijeru.

 

Premium Joomla Templates
Premium Joomla Templates

Premium WordPress Themes
Premium WordPress Themes